Team Hondenopvang Barendrecht:

Welkom, leuk dat je een kijkje neemt! Dit is team Hondenopvang Barendrecht anno 2016. We merken dat er flink wat animo is voor onze hondenopvang en hondenuitlaatservice, dus de kans is groot dat als je hier de volgende keer kijkt team Hondenopvang Barendrecht heel wat is gegroeid. Wij doen ons uiterste best om jouw wensen te vervullen als het om honden gaat, en daarom stellen we ons graag aan je voor. Komt jouw hond binnenkort logeren?

Bij Hondenopvang Barendrecht word jouw hond altijd bij Lars thuis geplaatst, hij is eigenaar en oprichter van Hondenopvang en Hondenuitlaatservice Barendrecht samen met Kim. Alle andere team leden zijn in dienst als honden uitlater, en kunnen functioneren als honden oppasser.

Bij Hondenopvang Barendrecht werken? Dat kan! Klik dan even hier.

Lars
Kim
Lauren
Sanne
Jorien
Eline
Chantal
Jorine
Esther
Hond
Phone: 06-12037661
Fax:

Nederland, 2994AH, Barendrecht
Hondenopvang Barendrecht is sinds kort WatchMyDog geworden. WatchMyDog is de nummer online hondenoppas community van geheel Nederland, waar hondenbezitters vertrouwde, geverifieerde en verzekerde hondenoppassers in de buurt van hun huis kunnen vinden. Bezoek de website  www.WatchMyDog.nl om jouw hondenoppasser vandaag nog te vinden!

LET OP: Je kunt alleen nog via WatchMyDog gebruik maken van onze service. Email en telefoonnummer zijn niet meer in dienst!