Naast dat het mogelijk is je hond door Hondenuitlaatservice Barendrecht uit te laten, is het ook mogelijk je hond in huishoudelijke sfeer te brengen bij Hondenopvang Barendrecht. Dit houd in dat jouw hond gedurende de opvang periode een stukje van de familie wordt. Hondenopvang Barendrecht beschikt over een uitgebreide tuin, waarin jouw trouwe viervoeter prima de tijd kan doorbrengen door de openslaande deuren in huis, uiteraard als het weer het toe laat. Jouw hond is altijd welkom in huis zolang er maar iemand thuis is, bijvoorbeeld s’avonds lekker voor de TV met de openhaard aan en overdag lekker rond banjeren door het huis.  Als er niemand thuis is word tijdens de zomer de hond in een ruime garage in zijn bench gezet, en ’s winters lekker warm in de gang gezet. Bij Hondenopvang Barendrecht staat aandacht en het verzorgen van jouw hond voorop, en bespreken van te voren alle wensen en eventuele bijzonderheden.

Let op: om kwaliteit en aandacht te garanderen, word er bij ons maximaal 1 hond opgevangen per dag, of twee van dezelfde roedel. Dus wees snel, vol = vol!
Wij zijn dus geen kennel, maar een opvang in huishoudelijke sfeer. Hierdoor kunnen we jouw hond dus veel meer persoonlijke zorg en aandacht bieden en heeft jouw hond gegarandeerd een leuke tijd. Is het bij Hondenopvang Barendrecht vol? Niet getreurd! Dan hebben we een oplossing voor je. Dit staat onderaan deze pagina uitgelegd (met het sterrentje*).

 

 
 

Spreekt hondenopvang Barendrecht je aan, en wil je ons als opvang gebruiken? Dan vragen we je met een paar dingen rekening te houden:

  • Je hond moet gehoorzaam zijn en mag niet gevaarlijk zijn  (ook goed met kinderen 10+).
  • Een bench hoef je niet mee te nemen, die hebben we zelf. Een lekker kleedje of mandje echter wel.
  • Graag een voer en waterbak meebrengen. Ook dient het voer zelf mee genomen te worden.
  • Een kwalitatief goede riemen halsband zijn een must . Anders kunnen er ongelukken gebeuren tijdens het uitlaten. Dat is natuurlijk het laatste wat we willen.
  • Speeltjes en dergelijke zijn niet verplicht, maar wel hartstikke leuk!

Persoonlijkheid en vertrouwdheid heeft onze prioriteit, daarom maken wij van te voren altijd een ontmoetingsgesprekje. Dit zal altijd thuis bij het adres van  Hondenopvang Barendrecht zijn. In dit ontmoetingsgesprekje kan je eventuele vragen stellen, eventuele bijzonderheden kenbaar maken, en maken we samen een plan hoe we het beste op jouw honden kunnen passen. Dit kan natuurlijk ook tijdens een wandeling met de hond door de buurt.

*Mocht het zo zijn dat het niet mogelijk is je hond te laten logeren bij ons standaard adres van Hondenopvang Barendrecht, dan is er nog een andere optie: wij maken gebruik van door ons goedgekeurde opdrachtnemers (studenten) die honden uitlaten. Die bij ons van te voren op sollicitatie gesprek zijn geweest. Sommige daarvan hebben aangegeven zich aan te bieden als hondenoppas. Dit kan dan een tweede optie zijn. Ook hiervoor geldt, dat een kenningsmakingsgesprekje word van te voren word gehouden, dit zal dan op de locatie zijn waar jou hond word opgevangen.

Dit werkt dus eigenlijk een beetje hetzelfde als ons het concept dat wij gebruiken met de hondenuitlaatservice:

Hond
Phone: 06-12037661
Fax:

Nederland, 2994AH, Barendrecht
Hondenopvang Barendrecht is sinds kort WatchMyDog geworden. WatchMyDog is de nummer online hondenoppas community van geheel Nederland, waar hondenbezitters vertrouwde, geverifieerde en verzekerde hondenoppassers in de buurt van hun huis kunnen vinden. Bezoek de website  www.WatchMyDog.nl om jouw hondenoppasser vandaag nog te vinden!

LET OP: Je kunt alleen nog via WatchMyDog gebruik maken van onze service. Email en telefoonnummer zijn niet meer in dienst!