Aanvullende opties

Buiten de standaard verblijfskosten bieden we nog aanvullende opties aan:

Professionele wasbeurt €30

Komt je hond langer dan 1 a 2 weken logeren? Dan raden we aan te kiezen voor de door ons aangeboden professionele wasbeurt. Hierbij word de hond behandeld met anti-take en vlooien middel, en de haren gewassen met shampoo en conditioner. Je hond z’n vacht zal op en top verzorgd zijn, zodat jouw hond lekker ruikend, verzorgd, en schoon naar huis kan.  Heb je twee honden? Dan krijg je 40% korting op de tweede hond.

GoPro pakket €30

Een GoPro pakket? Yes dat kan! We maken van alle dagen een toffe video footage van de avonturen die we beleven, deze zal rond de 3 a 5 minuten lang zijn. We bevestigen een GoPro aan een harnas op de hond. Dit geeft super unieke beelden! Benieuwd? Neem een kijkje hieronder:

Fotoboek €35

Met onze professionele Nikon fotocamera zijn we dol op het maken van foto’s van jouw hond(en)! We vinden het daarom ook super leuk hier een fotoboek van te maken. Het fotoboek bestaat uit 24 pagina’s, en heeft een formaat van 14 x 14 cm. De volgende opties zijn bespreekbaar:

Standaard wordt de kaft van je fotoboek gemaakt van hoogwaardig linnen. Kies uit de zeven mooie kleuren en geef je fotoboek een trendy uitstraling.

  • Foto op kaft – €3,95

Plaats je eigen foto(s) op de voor -en achterzijde van je fotoboek. Met dezelfde opmaakmogelijkheden als in je fotoboek kun je een passende, unieke kaft creëren. Zo krijgt jouw fotoboek een persoonlijke uitstraling!

  • Leren kaft – €5

Kies voor een luxe uitstraling voor een leren kaft. Deze kaft zorgt voor een duurzaam en stijlvol fotoboek dat er professioneel uitziet. Voor het fotoboek kun je kiezen voor de kleur bruin of zwart.

  • Linnen kaft met lasertitel – €2,95

Als je kiest voor een standaard linnen of een leren kaft, kun je er een lasertitel op laten zetten. Dit geeft jouw fotoboek een persoonlijker tintje. De titel wordt in het lettertype ‘Verdana’ rechtsonder op de voorkant van je boek geplaatst.

Verzending is gratis en duurt ongeveer 6 werkdagen. Bij een kort verblijf word het fotoboek dus thuis bezorgd.

 

 

 

Hond
Phone: 06-12037661
Fax:

Nederland, 2994AH, Barendrecht
Hondenopvang Barendrecht is sinds kort WatchMyDog geworden. WatchMyDog is de nummer online hondenoppas community van geheel Nederland, waar hondenbezitters vertrouwde, geverifieerde en verzekerde hondenoppassers in de buurt van hun huis kunnen vinden. Bezoek de website  www.WatchMyDog.nl om jouw hondenoppasser vandaag nog te vinden!

LET OP: Je kunt alleen nog via WatchMyDog gebruik maken van onze service. Email en telefoonnummer zijn niet meer in dienst!